“Design does”. Allò que fa el disseny

Aquesta exposició és una  coproducció del Museu del Disseny de Barcelona, Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona,  que dibuixa col·lectivament les fronteres del disseny en els reptes globals de la nostra societat, de vegades per millorar i d’altres, per tot el contrari.

Aquest és un projecte que pretén transcendir els límits de l’espai, el temps i els formats convencionals i que explora la responsabilitat del disseny en la indústria, en l’humà, en els sistemes socials i en els valors culturals. És un projecte que es pregunta quin paper té i tindrà el dissenyador, el de ser proveïdor de solucions, humanista, estratega i/o agent de canvi.

L’han visitada els alumnes i professors de dibuix tècnic de 1r de Batxillerat i ens la recomanen a tots. La mostra s’articula mitjançant una bateria de preguntes contestades per 15 projectes de dissenyadors locals i internacionals que responen als principals reptes de l’actualitat: sostenibilitat, connectivitat, marginació, consumisme, innovació i nous materials, etc. D’aquesta manera es vol establir un diàleg amb la ciutadania, i afavorir la participació i la generació de coneixement que nodreixi la pràctica transdisciplinar del disseny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top