ÈXIT DEL PLA FARRERAS AL 11È PREMI VÁZQUEZ MONTALBAN

L’edició d’enguany dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán, l’11è del certamen, ha premiat diversos treballs del nostre institut.

El treball “Els llevats, els artesans de la cervesa”, realitzat per Marc Fornt, Guillem Mayoral i Miquel Saucedo, ha estat guardonat amb el primer premi. Aquest mateix treball també obtenir una menció en el premi convocat per la Societat Catalana de Química als Treballs de Recerca de Batxillerat, gràcies a la qual els tres alumnes gaudiran d’una estada científica a la Universitat Autònoma de Barcelona durant els mesos d’estiu.

El premi, convocat per la Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán de la Fundació Sant Cugat amb l’objectiu de reconèixer aquells treballs de recerca de l’alumnat de Batxillerat dels centres d’educació secundària de Sant Cugat realitzats aquest curs, s’ha lliurat aquest dimecres, 25 de maig, al Casal Torreblanca.

El jurat, a més, ha lliurat quatre accèssits, dos dels quals han anat a parar a mans d’alumnes del nostre centre. El tercer accèssit ha estat concedit a les alumnes  Andrea de Ferrater, Lisette Maiza i Mariona Vancells, pel treball “Un somriure, un impuls”. I el darrer accèssit ha estat pel treball “Doomsday. Estudi, disseny i creació d’un videojoc en 3D”, realitzat per Ariadna Campos i Nil Navarro, de l’Institut Joaquima Pla i Farreras.

El premi per al guanyador és la publicació del treball i compta amb una dotació econòmica de 400 euros a més del diploma acreditatiu. Els finalistes han rebut 150 euros i diploma acreditatiu.

D’altra banda, també s’ha lliurat el Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local. Un premi que han recollit Mònica Bosch i Sílvia de Ferrater, estudiants de l’Institut Joaquima Pla i Farreras, pel treball “Hi ha trens que és millor no agafar. Campanya de prevenció contra el consum d’alcohol en els adolescents”.

Les guanyadores han rebut 300 euros, un diploma acreditatiu, i el treball es publicarà a la revista Gausac.

Felicitats als guanyadors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top