Rescatem Sant Jordi del Confinament!

S’acosta Sant Jordi i a tots ens dol no poder-lo celebrar com cada any. Tot i que sembla que la diada es traspassa al 23 de juliol, l’equip del Temps de llegir us animem a participar en algunes activitats perquè els llibres no deixin de ser els protagonistes del dia.

Pots triar-ne una o fer-les totes:
1. Concurs fotollibre: fes-te una fotografia amb un dels teus llibres preferits i envia-la amb un petit comentari o cita. Es valorarà que a la fotografia hi hagi alguna referència al contingut del llibre. Pots mirar exemples a l’Instagram de Temps de llegir (@temps_de_llegir) i al cartell que adjuntem en què hi veuràs una de les fotografies guanyadores del curs passat.
2. Recital de poemes: enregistra’t recitant un breu poema o uns quants versos si el poema és llarg. La duració no hauria de superar 1 minut. El poema pot ser inèdit o d’algun autor que t’agradi.
3. Converteix-te en booktuber i recomana alguna lectura que t’hagi agradat. Aquesta activitat es podrà presentar també al concurs proposat per Legiland.
4. Inventa una petita història en què apareguin els títols d’alguns llibres que tinguis a casa. Enregistra el vídeo mostrant les portades dels diferents llibres mentre llegeixes els títols que apareixen a la història.
 
Cal que envieu els vostres treballs a la vostra tutora de Temps de llegir o a les professores de llengua. Les activitats seleccionades es publicaran a l’lnstagram @temps_de_llegir. Sol·licita seguir-lo si encara no ho fas! Hi haurà premis per als autors de les millors publicacions. El professorat de llengua tindrà en compte la vostra participació en l’avaluació de l’assignatura.
 
Cuideu-vos! I que la bona lectura us acompanyi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top