ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

CORAL

Com alguns de vosaltres ja sabeu, a l’Institut tenim aquesta agrupació musical formada per alumnes del centre. Aquesta activitat extraescolar s’organitza i s’imparteix des de l’àrea de música de l’Institut, així doncs la inscripció no segueix el procediment de la resta d’extraescolars. A continuació teniu més informació:
Quin dia i hora es fa? els dimecres de les 15 h a les 16 h a l’aula de música. Com que els alumnes no tenen temps d’anar a dinar a fora, dinen a la mateixa aula de música de 14:30h a 15h. Es començarà el primer dimecres d’octubre.
Quins alumnes es poden apuntar? Qualsevol alumne d’ESO o Batxillerat matriculat a l’ institut.
Com ho haig de fer? caldrà posar-se en contacte amb el professorat  de l’àrea de música.

Quin preu té? És gratuïta

Què es fa? L’objectiu d’aquesta activitat és obrir les portes a tot aquell que vulgui viure la música, així que seran benvinguts/des tots aquells/es que tinguin ganes de cantar. Preparem repertori de diferents estils per desprès interpretar-lo a les actuacions que van sorgint durant el curs. El plat fort del conjunt coral és la participació a la trobada COM SONA L’ESO, que reuneix prop de 1500 alumnes de diferents Instituts d’arreu  del País Valencià, Balears i Catalunya en un espectacle d’alta qualitat escènica i musical.
 

RESTA D’ACTIVITATS

 Organitzades per l’empresa PAIDOS i l’Associació esportiva de l’Institut.
Podeu consultar l’oferta completa de les activitats extraescolars pel curs 23-24 en el següent enllaç.

SERVEI MENJADOR CURS 2023-24

En l’enllaç a l’empresa PAIDOS trobareu informació sobre el servei de menjador del curs 2023-24

 

Scroll to top