EL PLAFA AL DIA

Open post

Esmorza a la Kantina!

 

Els dijous els alumnes de 4t de l’Aula Oberta ens ofereixen esmorzars saludables a preus assequibles a la Kantina.

Gràcies per la iniciativa!

Open post

Preparant el futur!

Els alumnes de 2n de Batxillerat , dels itineraris de Ciències i Tecnologia han visitat el Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya a Barcelona. Han pogut visitar dos tallers: un de robòtica i un de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports. En un moment tan decisiu per al seu futur aquestes experiències els poden resoldre molts dubtes a l’hora de triar el seu camí.

Open post

Clara Fernández , nou rècord d’Espanya sub-16 i Catalunya sub-18 en salt en perxa

Clara Fernández, alumna del nostre centre i atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha establert un nou rècord d’Espanya en la modalitat de salt en perxa i categoria sub-16 en pista coberta, amb un registre de 3,81 metres, i ha millorat en 11 centímetres l’anterior marca que datava del 2014.

Aquest registre també representa un nou rècord de Catalunya sub-18, millorant en 1 centímetre l’anterior marca del 2011. Fernández ho ha aconseguit el dissabte 15 de desembre, durant la celebració del Control Sub-18 i Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.

Open post

“Ligando” gramática y reflexión

Los alumnos de segundo A y B  de Bachillerato ya han finalizado las dos sesiones relacionadas con la gramática y dirigidas a preparar las pruebas de acceso a la universidad. 

En ellas, han reflexionado sobre el por qué son útiles los ejercicios de pares mínimos y el análisis inverso.

Una reflexión lingüística ligada a la gramática en la Selectividad.

Posts navigation

1 2 3 4 23 24 25
Scroll to top