Comunicat de tancament de l’Institut

Us comuniquem la mesura excepcional de tancament de centres educatius des del 13 fins al 27 de març, ambdós inclosos. Han quedat suspeses, doncs, les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.
La mesura indica que no ha de romandre al centre personal de serveis mínims (docent, PAS o d’altres), ni ningú de l’equip directiu. Per tant, no podreu contactar amb el centre per telèfon. Utilitzarem la plataforma Weeras per comunicar-vos amb vosaltres i ens podeu escriure a l’adreça electrònica del centre.
Tot i aquesta suspensió de classes creiem que, com a centre, hem de fer servir la nostra infraestructura telemàtica per mantenir l’activitat acadèmica i el contacte amb els estudiants, i així mirar de pal·liar la situació tant com sigui possible. Amb aquesta finalitat, ens estem coordinant entre tot el claustre, per poder fer-vos arribar aquesta informació el proper dilluns.
Per acabar, us recordem que cal que seguiu les indicacions, les recomanacions i els protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus, que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top