SORTIDA AL CAIXAFÒRUM: UN FUTUR VARIABLE

 El passat 19 de febrer, els alumnes de 1r de batxillerat vam anar al CaixaFòrum a sentir una xerrada a càrrec d’ Álvaro Carmona i  Júlia Cot, dos guionistes de l’empresa 12 monos. La xerrada formava part del cicle  Futur Variable.

 Tots dos ens van explicar la seva trajectòria acadèmica i professional i com  havien arribat a la seva professió actual.  La Júlia sempre havia volgut ser guionista i la van contractar gràcies al seu perfil de Twitter.  En canvi, l’Álvaro va començar a estudiar Dret, una carrera que no li agradava i que, per aquest motiu, va deixar. Des de petit veia i escrivia comèdia per  afició fins que, finalment, va decidir-se a presentar a un programa televisió un dels seus treballs  i el van acceptar.

 D’ aquesta xerrada ens vam endur el següent missatge: el futur és incert, es pot estudiar una carrera i que, al final, la teva vida professional acabi per no tenir-hi res a veure.  Per això, hem d’estudiar allò que realment ens agradi a nosaltres i no deixar-nos angoixar pel  futur que creiem que ens espera. El futur és variable.

                                Berta Coromina, Júlia Bartomeus, Paula Galván, Alba León

                                                                                                 1r de batxillerat B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top