SORTIDA DE CTMA A EL PAPIOL

 El dia 4 de Desembre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat vam realitzar una excursió per l’assignatura de Ciències de la Terra al Papiol. Els objectius de la sortida eren observar les escletxes, comprendre els processos naturals que les generen, observar les conseqüències sobre el nucli urbà i avaluar els riscos i les mesures de prevenció.

Una vegada allà, ens vam organitzar per grups i mitjançant les activitats del quadern i el material de treball de camp (àcid clorhídric, cinta mètrica…) vam observar un fenomen de vessant al Papiol tot amb l’ajut del professor i la guia.

Personalment crec que la sortida va estar molt bé, ja que se’m va fer més interessant del que m’esperava pel fet que em va causar molta impressió la grandària de les escletxes però també perquè les activitats i la sortida en si estava ben estructurada i organitzada. El fet de poder veure conceptes que havíem estudiat a classe de manera més pràctica, em va facilitar a entendre els coneixements que havíem après anteriorment però també adquirir més interès per l’assignatura. També, vaig aprendre coses noves com ara en què consisteix i com fer una columna estratigràfica de representació dels materials sedimentaris. L’única cosa que potser no va ser gaire òptim va ser el temps, ja que al matí feia molt fred, però el temps tampoc va suposar cap problema a l’hora de realitzar les activitats. En conclusió, crec que l’excursió ha estat molt interessant i ben organitzada i ha assolit tots els objectius esmentats anteriorment.

Rosanna Ramírez Nethersole

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top