SORTIDA DE GEOGRAFIA DE BAT 2 C

Al llarg del dia dilluns dia 30 de novembre s’ha dut a terme una jornada d’orientació amb els alumnes de segon de batxillerat C.

Aprofitant un dia radiant, amb un xic de fred a primera hora del matí que feia que ningú s’adormís, els alumnes han après el funcionament d’una brúixola, com ubicar-se dins d’un mapa, com cercar el rumb d’un punt concret i com interpretar millor els elements que constitueixen l’eina bàsica per sortir a fruir dels paratges que ens envolten.

Després de les explicacions teòriques i d’alguns petits exercicis arribava l’hora de la veritat, calia posar a la pràctica si realment érem capaços de trobar punts concrets dins del bosc i retornar amb èxit a un punt de trobada. Quatre grups s’han llançat a l’aventura d’un cursa d’orientació d’unes dues hores –cada grup amb diferents recorreguts– per recollir el testimoni d’una marca característica que acredités que s’havia trobat amb èxit la balisa corresponent en cada uns dels mapes.

Tots els grups han aconseguit retornar sans i estalvis dins del termini màxim establert, uns amb més marques que altres, però tots satisfets d’una feina ben feta i de l’adquisició d’uns coneixements que de ben segur faran que tots ells gaudeixin de més seguretat i confiança quan hagin de fer una sortida per la muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to top